1. Wouter Member

  Upgraden kan, maar downgraden?

  Topic geplaatst op: 22-11-2011 om 20:32

  Vroeger kon je bij upgraden ook de kleinere pakketten bekijken. Als ik nu bij mijn starter pakket op upgrade klik, kan ik enkel de grotere pakketten bekijken, en niet het fresh pakket, hoewel ik (aangezien ik minder van mijn hosting pakket gebruik dan vroeger) toch graag een goedkoper plan zou willen. Moet ik dan een nieuw fresh pakket bestellen en alle data overzetten, of is er toch nog ergens een optie waar dit downgraden mogelijk is?

  Mvg
  Wouter

 2. Reshad Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 23-11-2011 om 19:05

  Downgraden is geen probleem, echter downgraden naar een pakket die niet op de website staat is niet mogelijk.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Wouter Member
  Reactie geplaatst op: 24-11-2011 om 17:17

  @Reshad hoe zit het dan met dit Fresh pakket? Ik kan nog steeds een nieuw pakket bestellen, maar verder is er nergens wat over terug te vinden?

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Wouter Member
  Reactie geplaatst op: 25-11-2011 om 18:16

  Beste Wouter,

  Als je op Versio.nl kijkt bij Webhosting dan is het kleinste pakker het Starter pakket. Dit pakket heeft 1500 MB ruimte en 20 GB dataverbruik.

  In verband corrupte en kwaadwillende scripts is het kleinste pakket tijdelijk duurder geweest en zijn de specs verbeterd.

  Ik weet niet of Reshad dit kan bevestigen.

  Met vriendelijke groet, Wouter

  Vond u dit antwoord nuttig?

 5. Wouter Member
  Reactie geplaatst op: 03-12-2011 om 19:24

  Nochtans, als je naar https://www.secure.versio.nl/hostingbestellen.php?id=9 surft kun je het zgn 'Fresh' pakket bestellen. Dit pakket heeft ook een tijd in het oude upgrade/downgrade systeem gezeten, maar nu is er niets meer van te vinden tenzij je rechtstreeks naar de bestelpagina gaat. Wat is er hier nou precies mee aan de hand?

  Vond u dit antwoord nuttig?