1. Judith Member

  Site niet te bekijken vanaf eigen netwer

  Topic geplaatst op: 10-01-2012 om 18:14

  Hoi!

  Ik heb een paar dagen geleden een domeinnaam en server ruimte aangemaakt bij Versio. De server en domeinnaam zijn inmiddels succesvol gekoppeld. Echter, ik kan vanaf mijn eigen computer (mac osx 10.6.8) of een andere computer (windows 7) op ons thuis netwerk de website niet zien. Vanaf andere netwerken is het wel mogelijk de website te bekijken. Op school, met mijn eigen laptop maar dus een ander netwerk, kon ik de website ook zien.

  Weet iemand hoe ik dit probleem thuis, op mijn mac, kan oplossen?

  Groet, Judith

 2. Reshad Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 10-01-2012 om 21:05

  Hoi Judith,

  Volg de stappen op http://versiopedia.nl/index.php/Help!_Ik_denk_dat_mijn_websites_offline_zijn,_klopt_dit%3F

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Mark Member
  Reactie geplaatst op: 10-01-2012 om 22:39

  Beste,

  Ik ondervind momenteel exact hetzelfde probleem, ook is de website aangegeven door de heer Bashir (ik neem aan ook gehost bij Versio) niet bereikbaar.

  Groet, Mark

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Reshad Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 10-01-2012 om 23:50

  Ik denk dat je dan ook op die server wordt geblokkeerd ijsbeertje.

  Volg deze stappen op:

  U kunt uw websites niet bezoeken? Er kan dan een storing zijn aan onze kant maar het kan ook aan iets anders liggen.

  1. Het kan zo zijn dat de website alleen voor u offline is. Controleer op DownForEveryoneOrJustMe.com of de website online is. Als uw website volgens DownForEveryoneOrJustMe.com gewoon online is dan kunt u een e-mail sturen met het verzoek uw IP adres van de blacklist te verwijderen. Dit mailtje kunt u sturen naar support@versio.nl, stuur uw IP adres (dit kunt u vinden op watismijnip.nl) en uw DirectAdmin gebruikersnaam mee.

  2. Controleer op http://www.versio.nl/status/ of er een storing bekend is voor uw server. Indien de storing bekend is hoeft u geen contact met ons op te nemen.

  3. Als uw website volgens bovenstaande website offline is en er is geen storing zichtbaar op http://www.versio.nl/status/ kunt u bellen naar onze storingslijn. Het nummer van de storingslijn vindt u hieronder. Stuur ook direct een mailtje naar de helpdesk, onze e-mail adressen vindt u op onze helpdesk pagina.

  Het nummer van de storingslijn is: 078 7112586, voor klanten uit België is dit +31 787112586.

  Vond u dit antwoord nuttig?