1. Angela Member

  Kan geen backup terugzetten

  Topic geplaatst op: 30-06-2013 om 14:17

  Heb sinds gisteren grote problemen van mijn stie, terwijl ik niets doe behalve posting plaatsen. Maar ook die worden opeens niet meer gezien op de website.
  Dus bedacht ik mij, ik zet een backup terug, maar helaas. Ik krijg de voglende melding:

  Restoring Backup: Error: A test of the selected domain has failed (HTTP error: 0). {installatron} is unable to install on a domain that is not resolving/loading to this web account. If this is a new web hosting account, or if this is a newly registered domain, please allow up to 24 hours for the domain to begin working (though usually within a few hours). If you're sure that the domain is correctly loading to your web account, contact your web hosting administrator. Technical Error: [1] Written file `/home/angelgf91/domains/ons-blog.nl/public_html/deleteme.ycxu3mz7.php' not accessible at `http://www.ons-blog.nl/deleteme.ycxu3mz7.php'. 2013-06-30T14:08:23+02:00 FAILURE [3; /usr/local/bin/curl] http://www.ons-blog.nl/deleteme.ycxu3mz7.php [http code=0; timeout=7. Request: /var/installatron/tmp/fetch_query_2948f66aeecad7faa9e266eefa800f02.part; Headers: /var/installatron/tmp/fetch_query_2948f66aeecad7faa9e266eefa800f02.headers]

  Ik vind dit niet leuk meer, het is een site waar ik heel lang aan gewerkt heb, er zit veel manuren in. Nu opeens zonder enige aanleiding krijg ik problemen en ik kan werkelijk niets.

  Mischien handig te vertellen dat in het dashboard ook bij het veranderen van dingen in het thema, opeens een melding komt dat de sessie is afgelopen en dat ik opnieuw moet inloggen. Maar als ik dat doe, verdwijnt mijn inlog (nadat er stond dat ik was ingelogd), dus automatisch logt hij weer uit en krijg ik opnieuw de melding dat de sessie is verlopen.

  Ik word er een beetje moe van nu ik zelfs geen backup kan terugzetten (in de melding staat dat mijn domeinnaam niet kan laden of dat deze nieuw is?)
  De website waar het over gaat is: http://ons-blog.nl

  Je ziet, hij staat er wel, maar alle nieuwe postings van de afgelopen dagen staan er niet op. Ook veranderingen in posting die er al stonden, worden niet opgemerkt.
  Wel als je via ons-blog.nl/category/update/ de dingen gaat belijken.

  Dus wie helpt van Versio met spoed??

 2. Angela Member
  Reactie geplaatst op: 02-07-2013 om 08:46

  Niemand? Want Versio zelf reageert ook niet via de mail!

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Yuan Hao Member
  Reactie geplaatst op: 02-07-2013 om 10:40

  Ik denk dan dat je toch een mailtje moet sturen...

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Angela Member
  Reactie geplaatst op: 02-07-2013 om 11:01

  Ja, dat heb ik al gedaan, maar ik krijg geen response. Ik kan dus gewoon niets! Geen back-up terugzetten, ook niet maken, postings worden niet gezien op de site (nieuwe dan hè, want het ververst niet). Elke keer als ik dat probeer dan krijg ik dezelfde melding maar dan met een ander numme. Dus daarmee bedoel ik dit:

  Written file `/home/angelgf91/domains/ons-blog.nl/public_html/deleteme.ycxu3mz7.php' not accessible at `http://www.ons-blog.nl/deleteme.ycxu3mz7.php'. 2013-06-30T14:08:23+02:00 FAILURE [3; /usr/local/bin/curl] http://www.ons-blog.nl/deleteme.ycxu3mz7.php [http code=0; timeout=7. Request: /var/installatron/tmp/fetch_query_2948f66aeecad7faa9e266eefa800f02.part; Headers: /var/installatron/tmp/fetch_query_2948f66aeecad7faa9e266eefa800f02.headers]

  en dan veranderen die cijfers.
  Ik heb gekeken in angelgf91/domains/ons-blog.nl/public_html maar zie geen deleteme file staan.

  Word er een beetje moe van en ook teleurgesteld in Versio, dat ze niet eens reageren op mijn mail en hier. Al mijn werk van 2 / 3 jaar.

  Tijd om een andere hosting te zoeken? Heb 5 sites hier, dus misschien moet dat dan maar. Geen idee, ze laten mij wel stikken zo.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 5. Wim Member
  Reactie geplaatst op: 02-07-2013 om 21:59

  Je krijgt van versio altijd eerst een autoresponse met ticket nummer
  (ongeveer na zon 10 minuten)

  Als je deze NIET gekregen hebt,
  kijk eens in je spambox.

  Anders de mail nogmaals sturen!!

  Vond u dit antwoord nuttig?

 6. Angela Member
  Reactie geplaatst op: 03-07-2013 om 10:37

  He bericht gehad, maar kan er geen touw aan vastknopen. Met andere woorden: ik begrijp het niet.

  Dit is het antwoord:
  Geachte heer/mevrouw,

  Dit komt omdat uw dns niet goed werkt bij google. Deze zullen uw domeinnaam om 1 of andere reden blokkeren waardoor de dns aanvragen via google niet goed worden verwerkt. Een andere klant van ons heeft dit eerder ook gehad. Deze heeft contact opgenomen met google om dit probleem op te lossen. Ik kan uw website hier gewoon bezoeken, maar een server welke de dns servers van google gebruikt kan dat weer niet. Veel providers gebruiken de google dns servers tegenwoordig.

  Chris de Klerck
  Professionele Service: support@versio.nl
  http://www.versio.nl/

  HOe kan het zijn dat ik in de DirectAdmin geen backups kan maken, de e-mail die bij de website behoort, werkt ook niet meer (komt nergens binnen), en dat berichten op mijn blog niet worden gezien, ook niet na verversing.
  Dat moet komen door Google? Ik snap het echt niet.

  Hier zit 3 jaar werk in, wat moet ik nu dan? Neem contct op met Google, wordt er gezegd. Wat moet ik daar mee?

  Ik weet het niet (meer) en hoop toch enige hulp hier te krijgen.

  Groeten Angela.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 7. Angela Member
  Reactie geplaatst op: 03-07-2013 om 12:26

  Ik denk dat ik de oplossing zelf heb gevonden. Op een of andere site heb ik gelezen dat als je zo'n probleem hebt, je dan een robots.txt in de root van je website moet zetten. Dit heb ik gedaan en zie daar, de website werkt weer zoals het behoort te werken. Niuewe berichten worden gewoon gezien en ik kan dus de standaard domeinnaam weer gebruikten.
  Ook mijn gegevens in de DirectAdimn kan ik veranderen zonder dat ik een foutmelding krijg en eenbackup terugzetten zal nu ook wel lukken, alleen hoef ik dat nu niet meer te doen.

  Ik ga dus al mijn website voorzien van den robots.txt (die je kan laten maken via deze site, voor degene die dit ook willen: http://www.mcanerin.com/EN/search-engine/robots-txt.asp
  Wel zo handig.

  Groetjes

  Vond u dit antwoord nuttig?

 8. Wim Member
  Reactie geplaatst op: 03-07-2013 om 23:09

  Ik gebruik de DNS van OpenDNS.
  werkt perfect.

  als je daar account aanmaakt kun je zelfs gebruik maken van hun webfilters (denk aan XXX content blokkeren)

  gewoon op de router ingesteld en gaan met die banaan.
  je kunt dit ook op je eigen pc doen. (configuratie netwerk kaart -> ipV4 instellen op de DNS van opendns)

  Vond u dit antwoord nuttig?

 9. Angela Member
  Reactie geplaatst op: 06-07-2013 om 14:03

  Dat mag je mij dan uitleggen, want ik snap niet wat je bedoeld.

  Vond u dit antwoord nuttig?