1. Steven Member

  Domein komt niet online.

  Topic geplaatst op: 20-11-2011 om 18:48

  Ik heb deze middag een domein geregistreerd via admindirect maar hij komt nier online, normaal moet je dan de standaard pagina krijgen die zegt dat je je site naar public_html moet uploaden eh. Maar dat komt niet. Ik weet dat dat even kan duren maar is 5 uur niet lang?
  trouwens: ik heb al een andere site gehad allemaal goed en wel. Maar ik heb een packet bij versio waarbij ik 25 domeinen kan registeren. Maar ik krijg geen 2de domein online. Er heeft er een keertje een 3 dagen open gestaan maar er gebeurde niets. Hoe kan dit en wanneer komt mijn domein nu online?

 2. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 20-11-2011 om 19:17

  Heb je het domein vastgelegd via de website van Versio: https://www.secure.versio.nl/domeinnamen.php ?

  Je hebt het momenteel enkel toegevoegd in DirectAdmin via "domain setup" ? Deze stap op zicht registreert je domein niet.

  Je dient ook in je Versio klantenpanel bij "uw domeinnamen" --> "overzicht" --> klikken op vergrootglas achter het gewenste domein --> "Nameservers/DNS" --> "Nameservers instellen". Daar geef je de nameservers in die vermeld stonden in het mailtje dat je hebt gekregen toen je het hostingpakket aankocht. Het kan 24 uur duren voor je website bereikbaar wordt.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Steven Member
  Reactie geplaatst op: 20-11-2011 om 20:03

  Ok, ik heb het gevonden. Nu heb ik echter nog een vraagje over het financieel. Ik had reeds een domein naam maar wil nu op een andere gaan werken. Als ik deze wil registreren moet ik deze betalen.
  Echter had men mij bij het registreren van mijn host 25 domeinen beloofd.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 20-11-2011 om 20:13

  Je kan tot 25 domeinnamen koppelen aan je hosting pakket. Maar de domeinnamen zijn niet inbegrepen. Je dient deze steeds apart vast te leggen en te betalen en dan kan je ze koppelen aan je pakket.

  Vond u dit antwoord nuttig?