1. Emmy Member

  Domein opeens online

  Topic geplaatst op: 05-04-2013 om 14:35

  Hoi hoi! Ik heb zojuist een extra domein aangevraagd om te kunnen doorlinken aan mijn website, maar toen ik de stappen volgde, is zowel dat domein als een ander domein offline gegaan en ik heb geeen idee meer hoe ik dat recht kan zetten.
  Ik heb de stappen gevolgd, nameservers toegevoegd maar op een of andere manier wilde mijn nieuwe niet online komen en toen ik bij de ander ging kijken deed deze het ook niet meer!

  Het gaat om de website http://www.zonenmaanillustraties.nl die door moet linken naar www.emmyvanruijven.nl (die doet het dus wel!)
  En www.zonenmaan.net die moet doorlinken naar http://zonenmaan.blogspot.com

  Wie kan mij helpen?

 2. Herman Member
  Reactie geplaatst op: 06-04-2013 om 22:19

  Hoi , Ik ben hier pas sinds vandaag een hele nieuwe klant dus heel vers haha grpaje. Ik kwam een kijken hier op het forum en zag je berichtje staan. Volgens mij kan je het beste om je vraag aan de helpdekst testellen en morgen ook eens chatten met een mdewerker die kan je dan vast en zeker wel verder helpen , ik helaas niet Ik ben hier zo nieuw dat ik eerst alles eens goed moet gaan bekijken.

  Toch hoop heb ik je al wat verder op weg geholpen ?

  Groeten van uit Gent , Oost -Vlaanderen , Belgie

  Herma

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 07-04-2013 om 03:01

  @Emmy Van hieruit werken beide redirections correct. Is dit voor jou ook reeds het geval?

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Johannes Member
  Reactie geplaatst op: 19-05-2013 om 00:33

  Beste Herman, wat denk je dat een functie is van een forum? Iedereen kan de helpdesk wel bestoken met vragen, maar een forum is veel nuttiger. Dan kan iedereen ervan leren..

  Vond u dit antwoord nuttig?