1. Jeroen Honig Member

    Wachtwoord fout e-mail

    Topic geplaatst op: 20-11-2011 om 16:38

    Enige tijd gebruiken wij nu een e-mailadres via de webhosting. De mail wordt binnengehaald in een e-mailprogramma (Mail van OSx). Sinds het begin is er regelmatig een foutmelding dat het wachtwoord niet juist is, maar de instellingen zijn 1 op 1 overgenomen vanuit directadmin. Het wachtwoord wijzigen in directadmin heeft ook niet geholpen. Het is ook niet zo dat het wachtwoord altijd fout is, maar in sommige gevallen.
    Heeft nog iemand hier last van of een idee hoe je dit op kan lossen?

  2. wouter1987 Member
    Reactie geplaatst op: 20-11-2011 om 22:16

    Beste Joris, Betreft het hier inkomende mail (POP of IMAP) en / of uitgaande mail (SMTP)?

    Als het de SMTP betreft, dan moet je invullen: Voor het wachtwoord is verificatie vereist. Let er wel op dat SSL uit staat.

    Als je Mozilla Thinderbird gebruikt dan kun je zonder beveiliging verzenden. Dit programma verifieert namelijk automatisch het wachtwoord.

    Wat ook een probleem kan zijn, maar dat lijkt mij gezien je verhaal onwaarschijnlijk: De wachtwoorden zijn hoofdletter gevoelig. De mailserver is in alle gevallen mail.uwdomein.nl

    Laat even weten of het is gelukt.

    Met vriendelijke groet, Wouter Aleman

    Vond u dit antwoord nuttig?

  3. wouter1987 Member
    Reactie geplaatst op: 28-11-2011 om 17:08

    Beste Joris,

    Is het inmiddels gelukt? Laat het even weten op dit forum. Als het nog niet is gelukt, stuur dan even een mail naar support@versio.nl

    Met vriendelijke groet, Wouter

    Vond u dit antwoord nuttig?

  4. Francis Member
    Reactie geplaatst op: 18-03-2012 om 11:57

    Ik heb hetzelfde probleem, ook wachtwoord gewijzigd. Ook in andere email-browsers geprobeerd. Merkwaardig genoeg krijg ik via squirrel-mail wel toegang. MacOSX-mail geeft dezelfde fout als thunderbird. Ik heb twee andere emailadressen aangemaakt en die doen het gewoon. Bizar. Wel is het zo dat gisteren pas de domeinverhuizing is gerealiseerd. Maar dat zou volgens mij geen invloed mogen hebben.
    Wie weet hoe dit op te lossen ?

    Vond u dit antwoord nuttig?

  5. NETrun BE0639.891.776 Member
    Reactie geplaatst op: 26-05-2014 om 20:03

    Dag Francis,

    Ik ondervind net hetzelfde probleem.
    Spijtig dat deze topic niet aangevuld werd met de oplossing.

    Bijkomend, ik heb 2 domeinen onder (dezelfde) webhosting pakket.
    Het ene domein lukt wel, het andere niet. En nochtans met zelfde IMPA settings, zoals deze worden aangegeven te vinden op HELPDESK pages.

    Vond u dit antwoord nuttig?

  6. Ruben Sibon Member
    Reactie geplaatst op: 28-08-2014 om 23:22

    Ik heb hetzelfde probleem met Mozilla Thunderbird (Windows 7 x64). De servergegevens lijken te worden geaccepteerd, maar het wachtwoord niet. Is er toevallig al een oplossing bekend? Het zou fijn zijn als dat hier gedeeld kan worden.

    Vond u dit antwoord nuttig?

  7. Fabien Versio medewerker
    Reactie geplaatst op: 29-08-2014 om 23:34

    Hallo, je mag even een ticket aanmaken via het klantenpaneel en het domein vermelden alsook enkele screenshots van de e-mail instellingen meesturen. We zullen dit dan samen nakijken.

    Vond u dit antwoord nuttig?

  8. Eduard Hemelaar Member
    Reactie geplaatst op: 16-11-2014 om 09:40

    Ik heb dit dus ook.
    Hosting verhuisd en nu geen email meer krijg de volgende melding te zien Socket Error: 10060, Port: 110, Protocol: POP.Een verbindingspoging is mislukt omdat de verbonden party niet correct heeft geantwoord na een bepaalde tijd, of de gemaakte verbinding is mislukt omdat de verbonden host niet heeft geantwoord.

    Vond u dit antwoord nuttig?

  9. Liesbet Van Seghbroeck Member
    Reactie geplaatst op: 13-12-2016 om 12:31

    Beste,

    Ik heb per ongeluk homtail gezet ipv hotmail, nu kan ik mijn website niet activeren, aangezien al de mails om deze te activeren naar dit fout email adres gestuurd zijn.
    Hoe kan ik dit wijzigen?

    Groeten

    Vond u dit antwoord nuttig?

  10. Justin Versio medewerker
    Reactie geplaatst op: 13-12-2016 om 12:47

    Hallo,

    U kunt ons vragen het te wijzigen via een mail naar support@versio.nl.

    Vond u dit antwoord nuttig?

  11. Sam Garrett Member
    Reactie geplaatst op: 23-12-2016 om 17:09

    Ik heb een beetje hetzelfde probleem. Heeft iemand ervaring met een Versio emailadres instellen in Windows Live? Ik heb alles hetzelfde ingevoerd als bij mijn Outlook account (die doet het perfect op twee computers) onder POP3, maar WL wil het maar niet accepteren. Steeds zo'n schermpje die me mijn eigen gebruikersnaam en wachtwoord laat zien. Zijn er bepaalde instellingen die anders moeten in Windows Live dan in Outlook? Of heeft iemand een paar screenshots voor me?
    Hartelijke dank alvast!

    Vond u dit antwoord nuttig?

  12. Alex Versio medewerker
    Reactie geplaatst op: 23-12-2016 om 17:27

    Met de gegevens welke je kan vinden op http://www.versio.nl/artikelen/31-wat_zijn_de_pop_imap_gegevens_van_mijn_email_account.html moet het zonder problemen werken. Beste is om de centrale mailservers te gebruiken.

    Vond u dit antwoord nuttig?