1. EM Member

  WHMCS API Probleem

  Topic geplaatst op: 23-01-2013 om 10:10

  Ik heb een groot probleem, en wat ik ook doe ik krijg het niet opgelost. Ook bij Versio weten ze het niet, dus vandaar dat ik jullie om hulp vraag. Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

  Ik gebruik WHMCS 5.1.0 en heb de WHMCS module gedownload van Versio (https://secure.versio.nl/VersioWHMCSModule.zip). Ik heb de map versio op mijn host in de map modules/registrars geplaatst. Ik heb mijn IP van de server toegang gegeven tot de API. Ik heb in WHMCS de module van Versio geactiveerd en heb hier mijn klantnummer ingegeven en mijn wachtwoord in de sh1 hash vorm. Daarnaast heb ik aangegeven in mijn domein tarieven dat oa de .nl via Versio moet lopen.

  Tot nu toe niets geks denk ik. Volgens mij klopt het tot nu toe. Maar......

  Op de een of andere manier krijg ik geen verbinding met Versio. Als nl iemand bij mij een domeincheck doet dan gaat deze niet via de API van Versio maar gewoon rechtstreeks naar SIDN met het probleem dat na 15x een check gedaan te hebben ik mijn dagelijkse limiet heb bereikt en dat bij elke check aangegeven wordt dat de .nl domein niet beschikbaar is, ook al is hij dat wel.

  Ik wordt hier echt helemaal gek van, en heb nu na een week geen haren meer in mij hoofd zitten. Ook Versio kan mij niet helpen en geeft aan dat er geen verbinding is gemaakt met de API. Is er iemand, iemand die mij hierbij kan helpen zodat het gaat werken????

  Alvast enorm bedankt!!!!

 2. EM Member
  Reactie geplaatst op: 10-02-2013 om 14:11

  Ondertussen heb ik WHMCS geupgrade naar 5.1.3 maar blijf het probleem houden..... Iemand die helpen kan?

  Vond u dit antwoord nuttig?