1. Alain Member

  Mijn pagina wordt gezien als fout

  Topic geplaatst op: 23-12-2012 om 11:13

  Beste Allen,

  Ik heb voor mijn bedrijf een simpele website geprogrammeerd. Deze is http://www.even-uit.nl

  Omdat google erg moeilijk doet om mijn pagina te vinden heb ik een tip gevolgd om de pagina aan te melden bij websitegespot.nl.

  Nu heb ik de pagina van mijn vader geprobeerd, dit ging zonder problemen. Echter bij mijn pagina zoals hierboven geschreven geeft hij aan de er een fout is.

  Dit zorgde voor een gemengd gevoel. Ik heb namelijk al bij meerdere dingen het gevoel gehad dat mijn pagina niet correct opgenomen werd. Misschien is dit ook de reden dat Google mijn pagina nog niet gecrawled heeft.

  Weet iemand wat het kan zijn? Ben erg dankbaar voor de hulp. Dit is een cruciale tijd en mijn pagina wordt niet gevonden.

  Dank u alvast,

  Alain

 2. Remco Member
  Reactie geplaatst op: 23-12-2012 om 16:20

  Google heeft je pagina zo te zien gewoon geindexeerd, kijk maar: https://www.google.nl/search?hl=nl&q=google#q=site:even-uit.nl
  Verder,als ik zoek op de eerste zin die op je website is te vinden, dan komt je webpagina netjes als bovenste resultaat boven water bij google. Dus daar zie ik even geen probleem.

  Als je dingen wilt kunnen annalyseren, moet je je even aanmelden bij google webmasters. Daar komen nog weleens nuttige dingen uit:
  http://www.google.com/intl/nl/webmasters/#utm_source=nl-wmxmsg&utm_medium=wmxmsg&utm_campaign=bm&authuser=0

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Alain Member
  Reactie geplaatst op: 23-12-2012 om 16:55

  Dank je remcok. Ik zag het vandaag inderdaad ook voorbij komen. Heb je enig idee waarom die website mijn website niet kan toevoegen? Heb ik misschien een verkeerde instelling?

  Vond u dit antwoord nuttig?

 4. Fabien Versio medewerker
  Reactie geplaatst op: 26-12-2012 om 05:11

  Hallo, je kan best even navragen bij de betreffende service waarom het niet lukt voor je website. Mogelijk hebben ze een log bestand die de reden ook aankaart voor het niet toevoegen van je website.

  Vond u dit antwoord nuttig?