1. Sander Member

  Waar te beginnen?

  Topic geplaatst op: 30-09-2012 om 10:50

  Hallo mensen,

  OOk ik wil de vps proberen en heb een cloudbox besteld met een Windows licentie.
  Via de mail kreeg ik de bevestiging dat ik de Windows 2008 Standard Edition R2 heb besteld en een ip adres waarop deze is ginstalleerd. Maar wat moet ik hiermee?

  Ik wil een vm maken en dacht dus dat ik als template de Windows 2008 Standard Edition R2 moet instellen maar dan krijg ik de volgende foutmelding.

  Virtual machine has not been created: Current template can not be licensed.

  Iemand enig idee.

  Ik heb al zitten neuzen in de handleiding op http://cdn.onapp.com/files/docs/onapp_cloud_2-3-3_admin_guide_v2-4.pdf maar kwam er niet uit.

  Ik ben bang dat een cloudbox alleen voor specialisten is, had gehoopt op wat meer ondersteuning en uitleg. Misschien komt dat van jullie?

 2. Sander Member
  Reactie geplaatst op: 05-10-2012 om 09:15

  Nou ben er uit. Het blijkt dat je met RDP naar je VM moet die zij voor je hebben gecreeerd. Je kunt dus zelf geen windows template aanmaken. Toch gek dat die optie er wel op zit in de templatekiezer.

  Vond u dit antwoord nuttig?

 3. Jay Member
  Reactie geplaatst op: 19-10-2012 om 11:53

  Jaliz, het is natuurlijk logisch dat je geen oneindige support ontvang van Versio hun zelf. Jij bestel dit pakket, waarbij versio er vanuit gaat dat jij de nodige kennis hebt om hier gebruik van te maken. Je kunt wel Support aanvragen tegen betaling.

  Vond u dit antwoord nuttig?