1. Michel Member

  Je verbinding is niet privé

  Topic geplaatst op: 12-11-2020 om 16:33

  Sinds dit voorjaar heb ik een domeinnaam overgenomen van een persoon. Alle inloggegevens zijn netjes overgedragen en een kleine periode heb ik de website achter de domeinnaam keurig kunnen onderhouden.
  Na een poos probeer ik opnieuw op de website te komen maar krijg ik de melding 'Je verbinding is niet privé'
  Ook op andere apparaten krijg ik dezelfde melding.

  Omdat ik niet heel erg thuis ben in het web building deel en de site achter dit domein via Wordpress liep waar ik geen vrienden mee kan worden heb ik de domeinnaam verhuisd naar shoppagina.nl.

  Helaas krijg ik nog altijd dezelfde vervelende melding als ik de domeinnaam intoets. De DNS gegevens heb ik copy past over genomen maar er veranderd naar mijn inzicht niets.

  Kan iemand mij in Jip en Janneke taal uitleggen hoe ik de boel reset en gewoon met dezelfde domeinnaam een nieuwe website kan starten? Met shoppagina.nl heb ik wel voldoende ervaring.

  Reageer
 2. Vincent Member
  Reactie geplaatst op: 18-11-2020 om 20:11

  Controleer je SSL certifcaten op je hosting.
  Een SSL certificaat wordt gebruikt om data tussen je browser en de webserver te versleutelen. Dit is de letter 's' in https://... verbindingen. (betekent 'secure')
  Je kan bij versio gebruikmaken van lets encrypt certificaten. Deze certificaten zijn gratis en worden automatisch voor je verlengd (elke 3 maand).

  Zie https://www.versio.nl/artikelen/hoe-kan-ik-een-lets-encrypt-certificaat-installeren

  Succes!

  Vond u dit antwoord nuttig?