1. Home
  2. Domeinnaam

Binnen 1 minuut een domeinnaam registreren of verhuizen?

Doe de domeinnaamcheck Arrow

Onze populairste domeinextensies

.nl
.nl
Nederland
10.99
0.99
actieprijs
.com
.com
Globaal
16.99
6.99
actieprijs
.store
.store
Globaal
49.99
2.99
actieprijs
.be
.be
België
12.99
0.99
actieprijs
.online
.online
Globaal
32.99
3.99
actieprijs
.site
.site
Globaal
29.99
1.99
actieprijs
Bekijk alle extensies

Waarom jouw domeinnaam registreren bij Versio?

Al meer dan 170.000 klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio staat geen seconde stil en we ontwikkelen onszelf razendsnel om de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor jou interessant kan zijn om jouw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Versio

Korting

Heb je veel domeinen in beheer of wil je een groot aantal domeinen registreren? Bij meer dan 100 domeinnamen profiteer je van extra korting.
Versio

Razendsnelle registratie

Als je betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met je online portomonee dan wordt jouw domeinnaam realtime geregistreerd.
Versio

Realtime DNS beheer

Je kunt op ieder gewenst moment, geheel gratis en realtime, de nameservers en DNS records van jouw domeinnamen beheren.
Versio

Gratis bulkbeheer

We bieden verschillende tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren. Dit maakt het beheren van jouw domeinnamen nog makkelijker.
Versio

Domeinnaamhouder beheer

Je kunt de domeinnaamhouder gegevens van al jouw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .be, .nu en .se.
Versio

Uitgebreide API

Voor de veeleisende klanten biedt Versio een uitgebreide API aan waarmee domeinnamen geregistreerd, verhuisd, en beheerd kunnen worden. Iedere actie die je via onze website kunt doen, kun je ook via onze API doen.
Versio

Gratis overdragen

Je kunt gratis en realtime jouw domeinnaam overdragen aan een andere gebruiker van Versio. Zo kun je jouw domeinnamen makkelijk en snel overdragen of verkopen.
Versio

Gratis e-mail fallback

Maak gratis gebruik van onze e-mail fallback service. Wanneer jouw mailserver onbereikbaar is, dan worden de e-mails afgeleverd op de fallback servers van Versio en gaan de e-mails niet verloren.

Domeinnamen bij Versio

Met jouw domeinnaam maak je duidelijk wie je bent en wat je te bieden hebt. Het is daarom van belang dat je een passende en pakkende domeinnaam vindt voor jouw website. Versio biedt een gebruiksvriendelijke interface voor het beheer van jouw domeinnamen.

Versio is een deelnemer van ICANN, SIDN, DNS Belgium, EURid en Nominet. Versio beheert meer dan 600.000 domeinnamen en is hiermee een van de grootste registrars van Nederland en België. Dit aantal blijft hard groeien vanwege ons krachtige controlepaneel. Iedere actie is realtime en wordt razendsnel uitgevoerd.

Voor klanten die meer mogelijkheden willen, bieden wij een krachtige API aan waarmee je veel taken kunt automatiseren. Door onze krachtige API zijn wij de leverancier van honderden bedrijven.

Jouw domeinnaam registreren

Een domeinnaam kopen bij Versio is eenvoudig. Om een domeinnaam te registreren, controleer je eerst of de gewenste domeinnaam beschikbaar is. Wij bieden realtime gegevens zodat je direct kunt zien of jouw domeinnaam vrij is om vast te leggen. Is het domein in de gewenste extensie beschikbaar? Dan kun je jouw domeinnaam claimen!

Welke extensie kies je?

Bij het registreren van een domeinnaam zul je de gewenste extensie moeten kiezen. De extensie is het achterste gedeelte van de domeinnaam, bijvoorbeeld versio.nl of versio.com. Het kiezen van de juiste extensie is belangrijk. Gelukkig hebben wij de keuze uit alle gangbare extensies.

Hoe snel heb ik mijn domeinnaam?

Het registeren van een domeinnaam bij Versio is razendsnel. Als je betaalt via iDeal, PayPAl, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met je online portemonnee dan wordt de domeinnaam realtime voor je geregistreerd.

Hoeveel kost een domeinnaam?

Hoeveel een domeinnaam kost is afhankelijk van de gewenste extensie. Bij het controleren en registreren van een domeinnaam zie je direct hoeveel het betreffende domein kost.

Hoe lang is een domeinregistratie geldig?

Je kunt ervoor kiezen jouw domeinnaam voor 1, 2 of 3 jaar vast te leggen. Wij verlengen jouw domein(en) niet automatisch, tenzij je deze optie zelf aanzet. Je hebt altijd zelf de controle over welke domeinnamen je wilt verlengen en welke je wilt laten verlopen.

Doe de domeinnaamcheck
Versio

Heb je meer dan 100 domeinnamen? Dan kom je in aanmerking als groothandel klant.

Versio biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden wanneer je meer dan 25 domeinnamen bezit.

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DNSBelgium

EU

Nominet