1. Home
  2. domeinnamen
  3. site registreren en verhuizen

.site domeinnaam registreren

Een .site domeinnaam vanaf € 39,99.
Welke wordt van jou?Arrow

Meerdere domeinen +

.site-domeinnaam registreren en verhuizen

De .site-extensie leent zich voor alle mogelijke doelen en is net als de .com- en .net-domeinnaam extensie herkenbaar en brandable. Deze kan worden gebruikt voor iedere branche en is niet gebonden aan een land of regio. Omdat er steeds minder beschikbare domeinnamen te vinden zijn op de meer gebruikelijke domeinnaam extensies, is deze extensie in het leven geroepen in 2015. Aangezien het een relatief nieuwe extensie is, zijn er momenteel meer domeinnamen beschikbaar dan bijvoorbeeld de .com-extensie. Het registreren van een .site-domeinnaam extensie kan dus interessant zijn als alternatief wanneer een domeinnaam met een andere extensie niet meer beschikbaar is.

Een .site-domeinnaam registreren bij Versio

Bij Versio kun je jouw .site-domeinnaam eenvoudig en snel registreren. Nadat je de aanvraag hebt afgerond, zorgen wij ervoor dat de nieuwe domeinnaam aan jouw Versio account wordt gekoppeld.

Radix is verantwoordelijk voor de uitgifte en het beheer van de .site-domeinnamen. Iedereen mag deze extensie aanvragen. Het first come, first served-principe wordt gehanteerd. Hoewel er nog veel .site-domeinnamen beschikbaar zijn, raden we je aan de gewenste domeinnaam aan te vragen voordat deze in het bezit is van een ander. Je kunt via het zoekvenster bovenaan deze pagina checken of de gewenste .site-domeinnaam nog beschikbaar is.

Een .site-domeinnaam verhuizen

Om een .site-domeinnaam te kunnen verhuizen, dien je te beschikken over de verhuistoken. Deze unieke code krijg je van de vorige eigenaar of de provider. Voor het verhuizen van de domeinnaam voer je deze bovenaan de pagina in het zoekvenster in. Vervolgens kies je de optie verhuizen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de daadwerkelijke koppeling tussen jouw Versio account en de domeinnaam wordt gerealiseerd.

Combineer jouw domeinnaam met webhosting

Aan een .site-domeinnaam alleen heb je niet voldoende om een website online te krijgen, je hebt ook webhosting nodig. Bij Versio kun je gemakkelijk het registreren van jouw domeinnaam en een bijpassend hostingpakket combineren.

Registratie

1 jaar

DNSSEC

Ja

Min. lengte

2 karakters

Realtime registratie
Verhuizing
Autorisatiecode
Domeinnaamhouder wijzigen
Nameservers wijzigen
DNS wijzigen
Whitelabel
Bestellen en beheren via API
Domein lock

Versio biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden wanneer u meer dan 25 domeinnamen bezit.

Verhuisprijs

€ 39,99

Verlengprijs

€ 39,99

Waarom jouw .site domeinnaam kopen bij Versio?

Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf dat geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Versio

Laagste prijs

U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België.
Versio

Razendsnelle registratie

Als u betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met uw online portemonnee dan wordt uw domeinnaam realtime geregistreerd.
Versio

Realtime DNS beheer

U kunt op ieder gewenst moment (real-time) de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren.
Versio

Gratis bulk beheer

Check in een keer of meerdere domeinnamen nog beschikbaar zijn met de bulk domeinnaamchecker. Wij bieden meerdere tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren.
Versio

Domeinnaamhouder beheer

U kunt de domeinnaamhouder gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .BE, .NU en .SE.

Op zoek naar een andere domeinnaamextensie?

.com
.com
Globaal
9,99
.nl
.nl
Netherlands
4,99
.store
.store
Globaal
2,99
.tech
.tech
Belgie
0,99
.org
.org
Globaal
0,99
.eu
.eu
Globaal
0,99

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DnsBelgium

Eu

Nominet