1. Home
  2. domeinnamen
  3. online registreren en verhuizen

.online domeinnaam registreren

Een .online domeinnaam vanaf € 44,99.
Welke wordt van jou?Arrow

Meerdere domeinen +

.online-domeinnaam registreren en verhuizen

De kans is aanwezig dat je een geschikte domeinnaam hebt gevonden, maar de .nl- en .com-extensie al bezet zijn. Met de komst van de .online-extensie is het alsnog mogelijk om jouw gewenste domeinnaam te registreren. Het voordeel van deze extensie is dat je niet beperkt wordt tot een land of regio, zoals met een .nl-extensie. Dit maakt het een zeer geschikte extensie wanneer je internationale ambities hebt.

De .online-extensie is één van de jongste extensies die momenteel wordt aangeboden. Samen met de komst van een aantal andere nieuwe extensies, wordt hiermee het vinden van een geschikte domeinnaam eenvoudiger. De .online-extensie is namelijk voor zeer uiteenlopende doelen in te zetten. Denk aan een website voor online ondernemingen of applicaties die aan het internet gekoppeld zijn, enzovoorts.

Een .online-domeinnaam registreren

Het registreren van een .online-domeinnaam is voor iedereen mogelijk, ongeacht of je al in het bezit bent van varianten als de .nl- of .com-versie. Direct na het registreren van de domeinnaam, wordt deze aan jouw Versio account toegevoegd. Zo kun je meteen aan de slag met het maken van jouw website of webshop.

.online-domeinnamen verhuizen

Heb je zelf al een .online-domeinnaam geregistreerd bij een andere registrar? Je kunt deze domeinnaam gemakkelijk naar Versio verhuizen. Hier heb je enkel de verhuistoken voor nodig. Deze verhuistoken vraag je op bij jouw huidige registrar en voer je vervolgens binnen jouw account van Versio in. Na het invoeren van de verhuistoken, zal de domeinnaam direct aan jouw account worden toegevoegd.

Combineer jouw domeinnaam met webhosting

Om direct aan de slag te kunnen, heb je naast een domeinnaam tevens webhosting nodig. Dit kun je samen met de domeinnaam bij Versio bestellen. Wij bieden webhosting aan in verschillende pakketten, zodat er altijd een pakket tussen zit die aansluit bij jouw behoeften.

Registratie

1 jaar

DNSSEC

Ja

Min. lengte

2 karakters

Realtime registratie
Verhuizing
Autorisatiecode
Domeinnaamhouder wijzigen
Nameservers wijzigen
DNS wijzigen
Whitelabel
Bestellen en beheren via API
Domein lock

Versio biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden wanneer u meer dan 25 domeinnamen bezit.

Verhuisprijs

€ 44,99

Verlengprijs

€ 44,99

Waarom jouw .online domeinnaam kopen bij Versio?

Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf dat geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Versio

Laagste prijs

U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België.
Versio

Razendsnelle registratie

Als u betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met uw online portemonnee dan wordt uw domeinnaam realtime geregistreerd.
Versio

Realtime DNS beheer

U kunt op ieder gewenst moment (real-time) de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren.
Versio

Gratis bulk beheer

Check in een keer of meerdere domeinnamen nog beschikbaar zijn met de bulk domeinnaamchecker. Wij bieden meerdere tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren.
Versio

Domeinnaamhouder beheer

U kunt de domeinnaamhouder gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .BE, .NU en .SE.

Op zoek naar een andere domeinnaamextensie?

.com
.com
Globaal
9,99
.nl
.nl
Netherlands
4,99
.store
.store
Globaal
2,99
.tech
.tech
Belgie
0,99
.org
.org
Globaal
0,99
.eu
.eu
Globaal
0,99

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DnsBelgium

Eu

Nominet