1. Home
  2. domeinnamen
  3. nu registreren en verhuizen

.nu domeinnaam registreren

Een .nu domeinnaam vanaf € 40,99.
Welke wordt van jou?Arrow

Meerdere domeinen +

.NU domeinnaam registreren en verhuizen bij Versio!

De .nu domeinextensie is in Nederland een populaire extensie. Deze extensie werd in 1997 geïntroduceerd, als een generiek toplevel domein (gTLD). De .nu domeinnaam was oorspronkelijk bedoeld voor de bevolking van de Zuid-Pacifische eilandstaat Niué. Men heeft er echter voor gekozen om de .nu-extensie geen landextensie te maken, door het gebruik van de domeinnamen. Het woord ‘nu’ is immers in meerdere landen een bestaand woord en kan zodoende in verschillende, creatieve domeinnamen worden gebruikt. Zet een .nu-extensie bijvoorbeeld in voor een bedrijfswebsite, een informatieve website of een webwinkel.

.NU domeinnaam registreren bij Versio?

Het registreren van een .nu-domeinnaam is heel simpel bij Versio. Na het bestellen van de domeinnaam zorgen wij dat deze vrijwel direct aan je account wordt toegevoegd. Handig, want dan kun je direct beginnen met het ontwikkelen van je webwinkel of website! Voor het registreren van een domeinnaam met de .nu-extensie dien je je aan een aantal eisen te houden. Zo mag de domeinnaam uit maximaal 63 tekens bestaan en mogen de domeinnaam enkel letters, cijfers en het minteken bevatten.

Verhuis je .nu domein naar Versio?

Naast het registreren van een .nu-domeinnaam, is ook het verhuizen van een al bestaande .nu- domeinnaam naar Versio erg eenvoudig. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de verhuistoken van de domeinnaam. Deze verhuistoken kun je opvragen bij de huidige registrar van je .nu- domeinnaam. Zij zijn verplicht deze af te staan, als je de domeinnaam wilt verhuizen. Direct na het invoeren van de verhuistoken in ons systeem, zal de domeinnaam aan je account worden toegevoegd. Wij informeren je per mail, als de verhuizing van de domeinnaam gelukt is.

Webhosting voor je .nu of andere domeinen

Als je op zoek bent naar een .nu extensie met hosting, dan kun je bij ons diverse hostingpakketten kiezen die aan jouw wensen voldoen. Wij bieden hoogwaardige en betrouwbare hosting met 99,9% uptime. Met onze gebruiksvriendelijke omgeving is het eenvoudig om je domein te beheren en je website te hosten. Onze diensten bieden hoogwaardige prestaties en betrouwbare resultaten, en je kunt altijd opschalen. Of het nu gaat om een website of een applicatie, met een .nu domein en webhosting kun je successen behalen met je online business!

Registratie

1 jaar

DNSSEC

Ja

Min. lengte

2 karakters

Realtime registratie
Verhuizing
Autorisatiecode
Domeinnaamhouder wijzigen
Nameservers wijzigen
DNS wijzigen
Whitelabel
Bestellen en beheren via API
Domein lock

Versio biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden wanneer u meer dan 25 domeinnamen bezit.

Verhuisprijs

€ 40,99

Verlengprijs

€ 40,99

Waarom jouw .nu domeinnaam kopen bij Versio?

Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf dat geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Versio

Laagste prijs

U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België.
Versio

Razendsnelle registratie

Als u betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met uw online portemonnee dan wordt uw domeinnaam realtime geregistreerd.
Versio

Realtime DNS beheer

U kunt op ieder gewenst moment (real-time) de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren.
Versio

Gratis bulk beheer

Check in een keer of meerdere domeinnamen nog beschikbaar zijn met de bulk domeinnaamchecker. Wij bieden meerdere tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren.
Versio

Domeinnaamhouder beheer

U kunt de domeinnaamhouder gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .BE, .NU en .SE.

Op zoek naar een andere domeinnaamextensie?

.com
.com
Globaal
9,99
.nl
.nl
Netherlands
4,99
.store
.store
Globaal
2,99
.tech
.tech
Belgie
0,99
.org
.org
Globaal
0,99
.eu
.eu
Globaal
0,99

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DnsBelgium

Eu

Nominet