1. Home
  2. domeinnamen
  3. NET registreren en verhuizen

.NET domeinnaam registreren

Een .NET domeinnaam vanaf € 26,99.
Welke wordt van jou?Arrow

Meerdere domeinen +

.NET domeinnaam registreren en verhuizen bij Versio!

.NET domeinnamen staat voor “network” en heeft een lange geschiedenis. .NET is samen met .GOV, .ORG en .COM geïntroduceerd in 1985. Voornamelijk professionele en commerciële websites gebruiken een .NET domeinnaam. Een .NET domein biedt de mogelijkheid te verwijzen naar een breder scala aan activiteiten, zoals webhosting en andere internetdiensten. Een .net domeinnaam is een goed alternatief voor de populaire toplevel .com domeinnaam.

.NET domein registreren bij Versio

Het registreren van een .NET domeinnaam bij Versio is erg eenvoudig. Je hebt het binnen een minuut geregeld. Je voert eerst de gewenste domeinnaam in de domeinchecker in om te controleren of deze nog beschikbaar is. Is jouw domein beschikbaar? Vul dan de nodige gegevens in, en jouw domeinnaam is geclaimd! Om jouw website of webshop te starten heb je ook nog webhosting nodig. Hiermee krijg je toegang tot de online wereld en start je met jouw business. We hebben voor elke behoefte verschillende webhostingpakketten beschikbaar. Wil je zelf eenvoudig en snel een website in elkaar klikken, kies dan voor onze Sitebuilder. Wil je meer vrijheid? Dan hebben we WordPress hosting om te starten met WordPress of Woocommerce. Wil je alleen een domein registreren? Geen probleem, je kunt je .NET domein parkeren totdat je deze wilt gaan gebruiken.

Zijn er voorwaarden voor het registreren van een .NET domein?

Nee, er zijn geen voorwaarden voor het registreren van een .NET domein. Iedereen kan een .NET domein registreren, je hoeft niet aan aanvullende eisen te voldoen. Een domein moet minimaal 3 en maximaal 63 karakters hebben. Is je .NET domein bezet, kijk dan ook eens naar andere extensies zoals .ORG of .COM. Deze zijn een goed alternatief voor een .NET domein!

Webhosting voor je .NET of andere domeinen

Als je op zoek bent naar een .NET extensie met hosting, dan kun je bij ons diverse hostingpakketten kiezen die aan jouw wensen voldoen. Wij bieden hoogwaardige en betrouwbare hosting met 99,9% uptime. Met onze gebruiksvriendelijke omgeving is het eenvoudig om je domeinnaam te beheren en je website te hosten. Onze diensten bieden hoogwaardige prestaties en betrouwbare resultaten, en je kunt altijd opschalen. Of het nu gaat om een website of een applicatie, met een .NET domein en webhosting kun je successen behalen met je online business!

Registratie

1 jaar

DNSSEC

Ja

Min. lengte

2 karakters

Realtime registratie
Verhuizing
Autorisatiecode
Domeinnaamhouder wijzigen
Nameservers wijzigen
DNS wijzigen
Whitelabel
Bestellen en beheren via API
Domein lock

Versio biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden wanneer u meer dan 25 domeinnamen bezit.

Verhuisprijs

€ 26,99

Verlengprijs

€ 26,99

Waarom jouw .net domeinnaam kopen bij Versio?

Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf dat geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Versio

Laagste prijs

U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België.
Versio

Razendsnelle registratie

Als u betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met uw online portemonnee dan wordt uw domeinnaam realtime geregistreerd.
Versio

Realtime DNS beheer

U kunt op ieder gewenst moment (real-time) de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren.
Versio

Gratis bulk beheer

Check in een keer of meerdere domeinnamen nog beschikbaar zijn met de bulk domeinnaamchecker. Wij bieden meerdere tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren.
Versio

Domeinnaamhouder beheer

U kunt de domeinnaamhouder gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .BE, .NU en .SE.

Op zoek naar een andere domeinnaamextensie?

.com
.com
Globaal
9,99
.nl
.nl
Netherlands
4,99
.store
.store
Globaal
2,99
.tech
.tech
Belgie
0,99
.org
.org
Globaal
0,99
.eu
.eu
Globaal
0,99

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DnsBelgium

Eu

Nominet