1. Home
  2. domeinnamen
  3. eu registreren en verhuizen

.eu domeinnaam registreren

Een .eu domeinnaam vanaf € 0,49.
Welke wordt van jou?Arrow

Meerdere domeinen +

.EU domeinnaam registreren en verhuizen bij Versio!

Een .EU domeinnaam is de domeinextensie van de Europese Unie (EU). Het is een van de vele domeinnamen die aanwezig zijn op het internet zoals .NL, .COM of .NET domeinnamen. Met de .EU domeinnaam die gekoppeld is aan de Europese Unie en ruimte geeft aan 28 landen en 24 talen! Begeef je je op de Europese markt? Dit geef je meteen duidelijk aan met een .EU extensie. Binnen Europa is de .eu-extensie hiermee dan ook de op drie na populairste extensie.

.EU domeinnaam registreren bij Versio

Je kunt eenvoudig en snel een .EU domein registreren bij Versio. Doe de domeincheck om te zien of jouw domein nog beschikbaar is en ga aan de slag! Wij bieden diensten die je helpen bij het succesvol lanceren van je .EU website of webshop. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze Sitebuilder of WordPress om jouw website of webshop te maken. Hiervoor hebben wij verschillende hostingpakketten beschikbaar die passen bij jouw eisen. Ook kun je door minder van e-mailhosting mailen met jouw domein. Ben je nog niets van plan met jouw domeinnaam? Dan kun je de domeinnaam ook gewoon parkeren, of redirecten naar een ander domein.

.EU domein een goed alternatief voor .NL of .COM domein

.EU is een populair domein dat sinds 2005 beschikbaar is en een goed alternatief is voor een .NL of .COM domein. Een .EU domeinextensie staat bekend om haar internationale kader dat bedrijven helpt wereldwijd marktaandeel te verwerven. Het .EU domein is het officiële domein van de Europese Unie en is daarom een goede keuze om internationale bezoekers te trekken. Een.EU domein is eenvoudig te registreren en is daarom toegankelijk voor iedereen.

Webhosting of emailhosting voor je .EU domeinnaam

Wil je direct aan de slag met je domein, kies dan voor webhosting of VPS-hosting om te starten met je online business. Bouw jouw website en koppel een van onze hostingpakketten aan je domeinnaam. Bij onze hosting krijg je een stabiele server waar je jouw website kunt plaatsen. We bieden ook toegang tot alle e-mail- en geavanceerde opties zoals DNS-beheer. Maak eenvoudig je website met onze sitebuilder of installeer WordPress of een ander CMS met behulp van de hostingmanager.

Registratie

1 jaar

DNSSEC

Ja

Min. lengte

2 karakters

Realtime registratie
Verhuizing
Autorisatiecode
Domeinnaamhouder wijzigen
Nameservers wijzigen
DNS wijzigen
Whitelabel
Bestellen en beheren via API
Domein lock

Versio biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden wanneer u meer dan 25 domeinnamen bezit.

Verhuisprijs

€ 9,99

Verlengprijs

€ 19,99

Waarom jouw .eu domeinnaam kopen bij Versio?

Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf dat geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Versio

Laagste prijs

U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België.
Versio

Razendsnelle registratie

Als u betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met uw online portemonnee dan wordt uw domeinnaam realtime geregistreerd.
Versio

Realtime DNS beheer

U kunt op ieder gewenst moment (real-time) de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren.
Versio

Gratis bulk beheer

Check in een keer of meerdere domeinnamen nog beschikbaar zijn met de bulk domeinnaamchecker. Wij bieden meerdere tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren.
Versio

Domeinnaamhouder beheer

U kunt de domeinnaamhouder gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .BE, .NU en .SE.

Op zoek naar een andere domeinnaamextensie?

.com
.com
Globaal
9,99
.nl
.nl
Netherlands
4,99
.store
.store
Globaal
2,99
.tech
.tech
Belgie
0,99
.org
.org
Globaal
0,99
.eu
.eu
Globaal
0,99

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DnsBelgium

Eu

Nominet