1. Home
  2. domeinnamen
  3. EMAIL registreren en verhuizen

.EMAIL domeinnaam registreren

Een .EMAIL domeinnaam vanaf € 30,59.
Welke wordt van jou?Arrow

Meerdere domeinen +

.EMAIL domeinnaam registreren en verhuizen bij Versio!

Een .email domeinnaam is een uniek en specifieke domeinnaam dat gebruikers de mogelijkheid geeft om dit domein te gebruiken voor mailings en nieuwsbrieven. Deze domeinnamen zijn beschikbaar sinds september 2014 en worden uitgegeven door Donuts Inc. Met een e-maildomein biedt een veilige, herkenbare en professionele manier om je e-mailadres naar buiten toe te communiceren, wat betekent dat je klanten je gemakkelijk kunnen bereiken voor zakelijke en professionele communicatie.

Voordelen van een .EMAIL domeinnaam?

Je eigen domeinnaam gebruiken voor het versturen van emails heeft verschillende voordelen. Je vermindert de kans dat de mails in de spamfolder terecht komen, omdat je e-mailaccount of domeinnaam bekend is bij e-maildiensten. Daarnaast geeft het professioneel en betrouwbaar overkomen aan klanten. Met een .EMAIL domein kun je zaken scheiden met je andere domein zoals .NL. Zo kun je met je .EMAIL mailings en nieuwsbrieven versturen om zo zaken te scheiden. Kortom, je eigen domeinnaam gebruiken voor het versturen van emails is een goede keuze!

.EMAIL domein registreren bij Versio

Je .EMAIL domein registreren bij Versio is heel eenvoudig en het is binnen een minuut gedaan. Voer eerst je gewenste domeinnaam in onze domeinchecker in om te controleren of deze nog beschikbaar is. Een .EMAIL is een goede aanvulling op jouw .NL, .COM of .NET domeinnaam om jouw klanten te kunnen emailen. Als je wil mailen met je .EMAIL domeinnaam heb je emailhosting nodig om te mailen. We hebben verschillende emailpakketten die passen bij jouw wensen!

(Email)hosting voor je .EMAIL domein

Als je op zoek bent naar een .EMAIL extensie met hosting, dan kun je bij ons diverse hostingpakketten kiezen die passen bij jouw wensen en doelen. Met onze hoogwaardige en betrouwbare servers bieden 99,9% uptime en met onze gebruiksvriendelijke omgeving maken we het super eenvoudig om het domein te beheren en je website of applicatie te hosten. Iedereen kan met onze producten aan de slag, maar onze diensten bieden hoogwaardige prestaties en betrouwbare resultaten. Of het nu gaat om een website of een webshop, met een .EMAIL domein met webhosting kun je successen behalen met je online business!

Registratie

1 jaar

DNSSEC

Ja

Min. lengte

2 karakters

Realtime registratie
Verhuizing
Autorisatiecode
Domeinnaamhouder wijzigen
Nameservers wijzigen
DNS wijzigen
Whitelabel
Bestellen en beheren via API
Domein lock

Versio biedt ook de mogelijkheid om reseller te worden wanneer u meer dan 25 domeinnamen bezit.

Verhuisprijs

€ 30,59

Verlengprijs

€ 30,59

Waarom jouw .email domeinnaam kopen bij Versio?

Duizenden klanten hebben gekozen voor de expertise van Versio. Versio is een bedrijf dat geen seconde stilstaat en zich razendsnel blijft ontwikkelen om zo de ontwikkelingen op het internet een stapje voor te blijven. Lees hieronder waarom het ook voor u erg interessant is om uw domeinnamen bij Versio onder te brengen.
Versio

Laagste prijs

U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België.
Versio

Razendsnelle registratie

Als u betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met uw online portemonnee dan wordt uw domeinnaam realtime geregistreerd.
Versio

Realtime DNS beheer

U kunt op ieder gewenst moment (real-time) de nameservers en DNS records van uw domeinnamen beheren.
Versio

Gratis bulk beheer

Check in een keer of meerdere domeinnamen nog beschikbaar zijn met de bulk domeinnaamchecker. Wij bieden meerdere tools aan waarmee je meerdere domeinnamen tegelijk kunt beheren.
Versio

Domeinnaamhouder beheer

U kunt de domeinnaamhouder gegevens van al uw domeinnamen op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .BE, .NU en .SE.

Op zoek naar een andere domeinnaamextensie?

.com
.com
Globaal
9,99
.nl
.nl
Netherlands
4,99
.store
.store
Globaal
2,99
.tech
.tech
Belgie
0,99
.org
.org
Globaal
0,99
.eu
.eu
Globaal
0,99

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DnsBelgium

Eu

Nominet