Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Wanneer je je wachtwoord vergeten bent, dan kun je voor verschillende producten het wachtwoord zelf herstellen. Lees hieronder hoe dit werkt.

Versio klantenpaneel

Wanneer je niet meer kunt inloggen op het klantenpaneel van Versio dan kun je een nieuw wachtwoord opvragen. Vul in het vak e-mailadres het e-mailadres in waarmee je geregistreerd bent bij Versio. Wij sturen je vervolgens een e-mail met een bevestigingslink. Nadat je op de bevestigingslink hebt geklikt ontvang je van ons een nieuw wachtwoord waarmee je direct kunt inloggen in het klantenpaneel. Let op: typ het nieuwe wachtwoord handmatig in, zonder de knip en plak functie te gebruiken.

DirectAdmin

Wanneer je het wachtwoord van DirectAdmin bent vergeten, dan kun je deze resetten via het klantenpaneel. Log in op het klantenpaneel van Versio. Klik onder Mijn producten op Webhosting of Reseller hosting, afhankelijk van het pakket dat je hebt. Ga vervolgens naar Overzicht. Vervolgens klik je op het vergrootglas voor het desbetreffende pakket. Op de volgende pagina klik je helemaal rechts onderaan op Reset wachtwoord, dan verschijnen de nieuwe gegevens direct in beeld. Daarnaast ontvang je een e-mail met deze nieuwe gegevens.

E-mailaccount

Als je niet meer kunt inloggen in je e-mailaccount omdat de inloggegevens niet kloppen, dan kun je het wachtwoord van je e-mailaccount opnieuw instellen. Login op DirectAdmin en klik vervolgens de domeinnaam aan. Onder E-mailmanagement klik je op E-mailaccounts. Achter het betreffende e-mailaccount klik je op Change om een nieuw wachtwoord in te stellen voor het e-mailaccount.

Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Zo ben je altijd als eerste op de hoogte
Heeft dit artikel je geholpen?