Versio Academy

De Versio Academy is een samenwerking tussen Versio, developers en online marketing professionals. Op deze pagina lees je alles over de aankomende events.

Wat is de Versio Academy?

Er is enorm veel te leren op het gebied van website development. We helpen je hier graag bij. Daarom werken we intensief samen met ervaren developers om jou van de juiste kennis te kunnen voorzien.

Het stopt alleen niet bij het bouwen van een website. Door aan de slag te gaan met online marketing kun jij het beste uit je website halen. Hiervoor werken we samen met online marketing professionals op het gebied van onder andere SEO, online advertising en Google Analytics.

Voor wie is de Versio Academy toegankelijk?

We willen graag zo veel mogelijk mensen helpen met een succes maken van hun online onderneming. Daarom is sinds kort de Versio Academy voor iedereen toegankelijk! Door een Versio-account aan te maken met jouw e-mailadres, ontvang je voor ieder event een uitnodiging met een aanmeldingslink. Wanneer jij je inschrijft voor een webinar, zul je de link naar het live webinar ontvangen, evenals een link van de opname na afloop.

Welke events worden in 2022 georganiseerd?

Je bent nooit uitgeleerd. De techniek verandert razendsnel waardoor je continue verder kan leren op het gebied van website development en online marketing. Elk jaar zullen er daarom nieuwe events worden georganiseerd. Zo blijft jouw kennis up-to-date. Hieronder vind je de agenda voor 2022.

Webinars

Tijdens de webinar nodigen we een expert uit die je alles zal uitleggen over zijn of haar expertise. Na afloop van elk webinar is er ruimte voor een Q&A. Wil je alvast eerdere webinars bekijken? Klik hier om deze te bekijken.

Hieronder lees je welke onderwerpen in 2022 aan bod zullen komen.

  • Social commerce - Donderdag 17 februari 2022 15:00 uur
  • Copywriting - Woensdag 13 juli 2022 16:00 uur
  • UX/CRO - Q3
  • Social platforms - Q4

Niet alle data voor 2022 zijn al bekend. Houd daarom deze pagina goed in de gaten.

Vlak voor het webinar ontvang je automatisch een e-mail met een toegangslink naar het webinar. Noteer het alvast in je agenda zodat je zeker weet dat je erbij kunt zijn. Lukt het op een van deze data niet om het webinar bij te wonen? Je ontvangt na afloop een link waarmee je het webinar terug kunt kijken.

Suggesties?

Heb je een suggestie voor een onderwerp voor een van onze webinars? We ontvangen graag jouw suggesties via academy@versio.nl.

Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Zo ben je altijd als eerste op de hoogte
Heeft dit artikel je geholpen?