Versio Academy

Support Versio

Share
Tweet
Share
Share

De Versio Academy is een samenwerking tussen Versio, developers en online marketing professionals. Op deze pagina lees je alles over de aankomende events.

Wat is de Versio Academy?

Er is enorm veel te leren op het gebied van website development. We helpen je hier graag bij. Daarom werken we intensief samen met ervaren developers om jou van de juiste kennis te kunnen voorzien.

Het stopt alleen niet bij het bouwen van een website. Door aan de slag te gaan met online marketing kun jij het beste uit je website halen. Hiervoor werken we samen met online marketing professionals op het gebied van onder andere SEO, online advertising en Google Analytics.

Hoe krijg ik toegang tot de Versio Academy?

Bij aankoop van een shared hosting pakket krijg je exclusief toegang tot de Versio Academy. Je ontvangt automatisch een exclusieve uitnodiging voor ieder event. Je ontvangt deze uitnodiging op het e-mailadres waarmee je jouw pakket hebt aangeschaft.

Welke events worden in 2021 georganiseerd?

Je bent nooit uitgeleerd. De techniek verandert razendsnel waardoor je continue verder kan leren op het gebied van website development en online marketing. Elk jaar zullen er daarom nieuwe webinars en trainingen worden gegeven. Zo blijft jouw kennis up-to-date. Hieronder vindt je de agenda voor 2021.

Webinars

Vier keer per jaar wordt er een webinar gegeven. Tijdens iedere webinar nodigen we een expert uit die je alles zal uitleggen over zijn of haar expertise. Na afloop van elke webinar is er ruimte voor een Q&A. Wil je de eerste webinar alvast volgen? Klik hier voor een free trial. Hieronder lees je welke onderwerpen in 2021 aan bod zullen komen.

  • Google Analytics - Vrijdag 26 maart 2021 14:00 uur
  • SEO advanced - Donderdag 24 juni 2021 15:00 uur
  • Online advertising - Vrijdag 24 september 2021 14:00 uur
  • Social media - Vrijdag 17 december 2021 14:00 uur

Een week voor de webinar ontvang je automatisch een e-mail met een toegangslink naar de webinar. Noteer het alvast in je agenda zodat je zeker weet dat je erbij kunt zijn. Lukt het op een van deze data niet om de webinar bij te wonen? Je ontvangt na afloop een link waarmee je de webinar nog een week rustig terug kunt kijken.

Q&A sessies

Elke Q&A sessie heeft een eigen thema waarover jij je vragen kunt insturen. Hierover ontvang je een e-mail. De vragen zullen verzameld worden en de meest gestelde vragen zullen in een video beantwoord worden door een van onze developers of online marketing professionals. Houd je e-mail dus in de gaten en zorg dat je jouw vragen instuurt. De thema's zullen in de desbetreffende e-mail bekend gemaakt worden. Lees hieronder op welke data je de volgende Q&A video's kunt verwachten.

  • Maandag 1 februari 2021
  • Maandag 7 juni 2021
  • Maandag 2 augustus 2021
  • Maandag 4 oktober 2021
  • Maandag 6 december 2021
Share
Tweet
Share
Share