Hoe voeg ik foto's toe in Sitebuilder?

Het is een goed idee om afbeeldingen toe te voegen aan je website. Afbeeldingen zijn niet alleen behulpzaam voor je lezer, het kan ook tekst versterken. Volg de onderstaande zeven stappen om foto’s toe te voegen in Sitebuilder.

Stap 1: Open Sitebuilder om te beginnen.

Stap 2: Klik op de pagina waar je een foto wilt toevoegen.

Stap 3: Links bovenaan op de pagina klik je op inhoud toevoegen om de afbeelding aan je website toe te voegen.

1478782461-7

Stap 4: Je ziet nu links een aantal opties verschijnen, kies voor afbeelding toevoegen en versleep het vak richting de pagina waar je de afbeelding wilt toevoegen door je muis ingedrukt te houden. Laat los waar je de foto wilt plaatsen. Doormiddel van een gekleurde balk zie je waar de foto is geplaatst.

1478782485-8

Stap 5: Je kunt nu de gewenste foto uploaden.

1478869394-5

Stap 6: Als de foto op de juiste plaats staat kun je deze aanpassen. Als je met de muis over de foto heen gaat krijg je linksboven in de hoek van de foto vier opties te zien. Klik op het tandwiel en je ziet aan de linkerkant van de pagina alle opties staan om de afbeelding naar wens aan te passen. Je kunt hier bijvoorbeeld de afbeelding wijzigen, centreren, linken aan een pagina en het formaat wijzigen.

1478782572-9

Stap 7: Wanneer je klikt op het stokje kun je de afbeelding bewerken. Je kunt hier bijvoorbeeld de afbeelding een andere kleur geven, bijsnijden, tekst toevoegen, een kader toevoegen en nog veel meer.

Veel succes met het upgraden van je website!

Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Zo ben je altijd als eerste op de hoogte
Heeft dit artikel je geholpen?