Hoe verleng ik een SSL certificaat?

Heb je jouw SSL certificaat handmatig verlengd of heb je een e-mail ontvangen dat deze automatisch is verlengd? In dit artikel leggen we je de vervolgstappen uit.

Hoe werkt het?

Na het verlengen van het SSL certificaat, wordt er een nieuw certificaat voor je klaar gezet. Deze dien je eerst nog te valideren en vervolgens te installeren. Dit doe je via de volgende stappen.

Stap 1: Ga in het klantenpaneel aan de linkerkant naar SSL certificaten > Overzicht.

Stap 2: Klik op het certificaat dat nog niet is uitgegeven.

Stap 3: Zet een vinkje voor "Ik wil de CSR code automatisch laten genereren" en vul de gevraagde gegevens in.

Unknown

Stap 4: Er wordt na het aanvragen van het certificaat een mail verstuurd naar het approver e-mail adres. Deze dien je te bevestigen in je mail account. Beschik je nog niet over dit e-mail adres? Dan kun je deze aanmaken door de stappen te volgen in dit artikel.

Stap 5: Als dat klaar is klik je op "Klik hier om het certificaat automatisch te installeren" in het klantenpaneel.

Unknown-2

Stap 6: Selecteer het hostingpakket en de domeinnaam en klik op certificaat installeren. Binnen 10 minuten zal het certificaat zichtbaar zijn.

Mocht je liever de installatie door ons uit laten voeren, dan is dat geen probleem. Hiervoor bieden wij een SSL installatie service aan. Hierbij stellen wij alles correct voor je in en zul je het slotje voor je domein zien staan na de installatie. De SSL installatie service kost eenmalig €20 exclusief btw. Je leest meer over onze SSL installatie service in dit artikel.

Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Zo ben je altijd als eerste op de hoogte
Heeft dit artikel je geholpen?