Hoe kan ik binnen 14 dagen na aankoop mijn geld terugkrijgen?

Voor onze Sitebuilder, webhosting, reseller hosting, Cloudbox VPS en SSL certificaten bieden wij een 14 dagen geld terug garantie aan. Wil je, om welke reden dan ook, binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug? Dan kun je het product opzeggen via het klantenpaneel. Hieronder leggen we je uit hoe dit werkt.

Webhosting, reseller hosting en Cloudbox VPS

Log in op het klantenpaneel. Klik links op de categorie van het product, bijvoorbeeld mijn producten > webhosting. Klik op overzicht en vervolgens op het vergrootglas achter het product dat je wilt opzeggen. Vervolgens klik je bij pakket op opheffen. Na het invoeren van je wachtwoord wordt het product automatisch opgezegd en gecrediteerd, indien je binnen de periode van 14 dagen zit.

SSL certificaten

Log in op het klantenpaneel. Klik links op mijn producten > SSL certificaten. Klik op overzicht en klik op het vergrootglas achter het product dat je wilt opzeggen. Op deze pagina kun je het SSL certificaat annuleren. Het product wordt automatisch opgezegd en gecrediteerd, indien je binnen de periode van 14 dagen zit.

Sitebuilder

Log in op het klantenpaneel. Klik links op mijn producten > domeinnamen. Klik op overzicht en klik op de pijl naar rechts achter het domein waarvan je de Sitebuilder wilt opzeggen. Vervolgens klik je bij Sitebuilder op Sitebuilder beheren en daarna op Sitebuilder opzeggen. Na het invoeren van je wachtwoord wordt het product automatisch opgezegd en gecrediteerd, indien je binnen de 14 dagen periode zit.

Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bekijk ook
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Zo ben je altijd als eerste op de hoogte
Heeft dit artikel je geholpen?